Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Команда керівників «Херсонобленерго» стала володарем кубку турніру з футболу

July 16, 2018

Нещодавно в Києві проходив турнір з футболу серед команд топ-менеджерів енергетичних підприємств. Участь у турнірі взяли 8 команд, серед яких і гравці футбольної команди «Херсонобленерго».

Усі команди були добре підготовлені та подарували вболівальникам цікаву та видовищну гру. Інтрига щодо переможця турніру зберігалася майже до останньої хвилини.

Згідно умов турніру та за результатами жеребкування команда «Херсоноблененрго» провела 4 гри.

У першій грі «Херсонобленерго зіграли з командою «Житомиробленерго» з результатом 0:0. Друга гра з командою «Чернівціобленерго» з рахунком 5:0, принесла херсонцям перемогу. З результатом 4:0 завершилася третя гра з «Київобленерго» - команда «Херсонобленерго» впевнено перемогла свого суперника.

Фінал турніру, який проходив в запеклій боротьбі визначив найсильніших. Володарем перехідного Кубку стала команда футболістів «Херсонобленерго». В заключній грі на полі зустрілися «Рівнеобленерго» та «Херсонобленерго», де переможцем стала команда «Херсонобленерго» з рахунком 1:3.

Призери турніру були нагороджені кубками та медалями, відповідного ґатунку.

Лауреатом в номінації «Кращий бомбардир» визначено Директора з питань охорони праці АТ «Херсонобленерго» Геннадій Гуськов.

Вітаємо нашу команду з заслуженою перемогою. 

Нагору